Stumsvets Sundsvall

Kontakta oss

Stumsvets Sundsvall när du vill få jobbet utfört

Har ditt företag, din kommun eller övrig arbetsplats fått ovälkomna problem med läckande rör som ställer till det? Ja, det kan såklart lika gärna vara du själv som privatperson som har behovet. Oavsett vilket så förstår vi också att det är bråttom att åtgärda felet så snart som möjligt innan det blir en större katastrof. Det ni kommer behöva är en stumsvets Sundsvall som gör arbetet både effektivt, snabbt och enkelt.

Med tiden blir vattensystem och dess rör utsatta för påfrestningar och då låter heller inte olyckan vänta på sig. Likaså är det stumsvets Sundsvall du kontaktar när det ska läggas helt nya rörsystem. När du behöver hjälp av en stumsvets Sundsvall så finns det olika svetsar att välja mellan, beroende på vad ändamålet och behovet är. Det finns även en rad olika hjälpmedel du kan ha hjälp och nytta av. Läs mer om det nedan.

När man lägger helt nya rörsystem eller behöver åtgärda läckage så är lösningen utan tvekan stumsvets Sundsvall. M&M i Fröland AB hyr inte bara ut stumsvets Sundsvall utan tillhandahåller även fler andra olika hjälpmedel. Till att börja med erbjuder vi tre olika stumsvets Sundsvall beroende på rördimension, mindre så som större. Utöver våra stumsvetscontainrar så är rörbockar eller rörstöd ett bra hjälpmedel och komplement som underlättar arbetet väsentligt. Kunder som anlitar oss använder sig ofta och gärna även av våra rörtält för att slippa både nederbörd, vind och i viss mån även kyla.

Vill du veta mer vad vi har att erbjuda när det gäller stumsvetsning föreslår vi att ni kontaktar oss inom kort så får vi möjlighet att berätta mer om vad och hur vi kan hjälpa er för att underlätta ert arbete. Se gärna mer om vårt sortiment i våra instruktionsvideor. Så, kontakta oss för tips och förslag på vilken produkt som passar just er bäst.

Varmt välkommen!

M&M i Fröland AB
Hantverksvägen 16
861 36 Timrå

 

Telefon:
Växel: 060-573810
Epost: Info@mmfroland.se

Öppettider:
Vardagar 07:00 – 16:00
Kundmottagning samt
lastning/lossning på vår depå:
Vardagar 07:00 – 15:30

 

Köp din nya eller begagnade container hos oss!
Vi säljer standard- samt specialbyggda containrar.
På vår container self storage hyr vi ut förråds- och lagerutrymmen.
Vi hyr ut både mark och lokaler. Kontakta oss gärna för mer information!

Sitemap

Hemsida drivs av Annonspartner Sverige AB