Magasinering Sundsvall

Kontakta oss

Magasinering Sundsvall, ett praktiskt och smart val

Om du söker magasinering Sundsvall så ska du läsa vidare. På vår container self storage hyr vi ut förråds- och lagerutrymmen. Containrar placeras på vår mark som är instängslad och kameraövervakad. Kunden har tillgång till sitt förråd dygnet runt. Samtliga containrar står på markplan och man kan köra direkt fram till porten med bil och släp. Här hos oss på M&M Fröland hittar du allt du behöver när du vill och behöver för lager, hyra och köp av container. Här finns storlekar av varierande mått. Behöver du hyra en container som mäter 6 fot så erbjuder vi det likaväl som containrar på 8, 10, 20 och 40 fot. Här kan kunde också välja mellan sjöfartscontainrar likaväl som standard och specialbyggda containrar. På vår container self storage hyr vi ut både förråds- och lagerutrymmen samt mark och lokaler. Väljer man att inte nyttja vår mark på Hantverksvägen 16 i Timrå går det självklart lika bra ute hos kunden. För att nyttja ytan så bra som möjligt föreslår vi att du tar en titt på våra tillbehör när du vill hyra container Sundsvall som det går att läsa vidare om nedan.

Har du ingen uppställningsplats när du vill så ställer du upp den hos oss, där ytan är både inhägnad, belyst och kameraövervakad. Kunden har tillgång till sitt förråd dygnet runt och samtliga containrar står på markplan och du kan köra fram till porten med både bil och släp.
Känner du att du behöver tillbehör så finns bland annat ett wiresystem för montage av el och belysning. Det finns fler fördelar med att hyra container Sundsvall och inte behöva köpa en. Dels kan det vara skönt att slippa lägga ut en stor engångssumma och i vissa fall kanske man inte är i behov av ett säkert utrymme över en längre period. Då är det praktiskt att hyra container Sundsvall. M&M i Fröland AB erbjuder även andra produkter för både försäljning och uthyrning värt att titta på. Så är du intresserad är du varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi givetvis gärna mer om våra produkter och tjänster samt hur vi kan hjälpa just dig.

M&M i Fröland AB
Hantverksvägen 16
861 36 Timrå

Telefon:
Växel: 060-573810
Epost: Info@mmfroland.se

Öppettider:
Vardagar 07:00 – 16:00
Kundmottagning samt
lastning/lossning på vår depå:
Vardagar 07:00 – 15:30

 

Köp din nya eller begagnade container hos oss!
Vi säljer standard- samt specialbyggda containrar.
På vår container self storage hyr vi ut förråds- och lagerutrymmen.
Vi hyr ut både mark och lokaler. Kontakta oss gärna för mer information!

Sitemap

Hemsida drivs av Annonspartner Sverige AB