Tillbehör Container

TILLBEHÖR CONTAINER SUNDSVALL

Vi hjälper dig att hitta rätt tillbehör som passar ditt behov av container i Sundsvall allra bäst, vad gäller utförande och funktion. Både företag och privatpersoner är välkomna att hyra containrar av oss och vi har flera olika modeller att välja mellan. Vi har även olika tillbehör, såsom lås, larm, avfuktning, el eller belysning mm. Beställ offert på tillbehör till container online i vår webbshop eller kontakta oss gärna om du vill ha personlig hjälp på 070-583 65 88.

VÄLJ RÄTT TILLBEHÖR TILL CONTAINER SUNDSVALL

Många faktorer kan vara viktiga att tänka på innan man väljer typ av containertillbehör. Det finns en del utrustning som inte mår bra att förvaras i exempelvis ett kallgrader där temperaturen kan gå ner under noll. Vi har isolerade containers samt tillbehör såsom värmefläkt för att hålla temperaturen rätt i din container. Vi är containerföretaget för dig som letar containertillbehör i Sundsvall.

LETAR DU CONTAINERTILLBEHÖR I SUNDSVALL?

Vi erbjuder två alternativ av tillbehör till din container. Den ena innebär att ni hyr tillbehör och förvarar dem på er mark. Den andra innebär försäljning av tillbehör.

Vi hyra av container placeras containern på vår mark som är instängslad, belyst och kameraövervakad. Kunden har tillgång till sitt förråd dygnet runt. Samtliga containrar står på markplan och man kan köra direkt fram till porten med bil och släp. Vi erbjuder också uppställningsplatser för husvagnar, husbilar, båtar mm på vårt inhägnade område.

TILLBEHÖR

M&M i Fröland AB
Hantverksvägen 16
861 36 Timrå

 

Telefon:
Växel: 060-573810
Epost: Info@mmfroland.se

Öppettider:
Vardagar 07:00 – 16:00
Kundmottagning samt
lastning/lossning på vår depå:
Vardagar 07:00 – 15:30

Vi har stängt under vecka 28. 

Köp din nya eller begagnade container hos oss!
Vi säljer standard- samt specialbyggda containrar.
På vår container self storage hyr vi ut förråds- och lagerutrymmen.
Vi hyr ut både mark och lokaler. Kontakta oss gärna för mer information!

Sitemap

Hemsida drivs av Annonspartner Sverige AB