Lastväxlarram med containerfäste

Till våra lastväxlarramar

Köp din lastväxlarram med containerfäste hos oss!

En lastväxlarram med containerfäste är en oumbärlig komponent för effektiv hantering och transport av containrar. Denna robusta och pålitliga lösning möjliggör smidig lastning och lossning av containrar, vilket är av avgörande betydelse för logistik- och transportbranschen. Här är några viktiga fördelar och egenskaper hos en lastväxlarram med containerfäste:

 1. Mångsidighet:
  En lastväxlarram med containerfäste är extremt mångsidig och kan användas för att transportera olika typer av containrar. Oavsett om det handlar om standardcontainer, high cube-container eller andra specialcontainrar, erbjuder denna anordning en flexibel lösning för att möta olika transportbehov.
 2. Effektiv lastning och lossning:
  Med hjälp av containerfästet kan lastväxlarramen enkelt och snabbt lasta och lossa containrar. Detta ökar produktiviteten och minimerar väntetiden, vilket är av stor betydelse för att optimera logistikprocesserna och hålla kostnaderna nere.
 3. Hållbarhet och pålitlighet:
  Lastväxlarramar med containerfästen är konstruerade för att vara robusta och tåliga. De är tillverkade av högkvalitativa material som klarar av den påfrestning och belastning som uppstår vid transport av tunga containrar. Denna hållbarhet bidrar till att förlänga livslängden och minimera behovet av underhåll.
 4. Anpassningsbara alternativ:
  Det finns olika modeller och konfigurationer av lastväxlarramar med containerfästen för att passa olika typer av lastbilar och transportfordon. Detta gör det möjligt för företag att välja den mest lämpliga lösningen baserat på deras specifika behov och krav.
 5. Efterlevnad av säkerhetsstandarder:
  En lastväxlarram med containerfäste är konstruerad och tillverkad för att uppfylla internationella säkerhetsstandarder. Detta säkerställer att transporten av containrar utförs på ett säkert sätt och minimerar risken för olyckor och skador.

Lastväxlarram med containerfäste hos M&M Fröland AB

Sammanfattningsvis är en lastväxlarram med containerfäste en nödvändig investering för företag inom logistik- och transportsektorn. Dess mångsidighet, effektivitet, hållbarhet och efterlevnad av säkerhetsstandarder gör den till en pålitlig partner för smidig och säker containertransport. Med denna innovativa lösning kan företag optimera sina logistikprocesser och säkerställa en effektiv hantering av containrar. Se mer av våra lastväxlarramar på vår Blocketsida!

M&M i Fröland AB
Hantverksvägen 16
861 36 Timrå

 

Telefon:
Växel: 060-573810
Epost: Info@mmfroland.se

Öppettider:
Vardagar 07:00 – 16:00
Kundmottagning samt
lastning/lossning på vår depå:
Vardagar 07:00 – 15:30

 

Köp din nya eller begagnade container hos oss!
Vi säljer standard- samt specialbyggda containrar.
På vår container self storage hyr vi ut förråds- och lagerutrymmen.
Vi hyr ut både mark och lokaler. Kontakta oss gärna för mer information!

Sitemap

Hemsida drivs av Annonspartner Sverige AB