Köpa Container

KÖPA CONTAINER SUNDSVALL

M&M Fröland erbjuder ett brett sortiment av containers både till försäljning och för uthyrning. Vi uppdaterar våra prislistor regelbundet och håller alltid bästa marknadspris. Vi erbjuder leverans över hela Sverige eller hjälper dig om du kan hämta själv från vår anläggning i Sundsvall. När du vill köpa container i Sundsvall så kontakta oss på 070-583 65 88.

Vi hjälper dig att hitta den lösning som passar ditt behov av container i Sundsvall allra bäst, vad gäller utförande, storlek och tillbehör. Både företag och privatpersoner är välkomna. Vi har även olika tillbehör, såsom lås, larm, avfuktning, el eller belysning mm. Beställ offert på din container online i vår webbshop eller kontakta oss gärna om du vill ha personlig hjälp på 070-583 65 88.

Är du ute efter att köpa container i Sundsvall – ny eller begagnad?

Många faktorer kan vara viktiga att tänka på innan man väljer typ av container. Det finns en del utrustning som inte mår bra att förvaras i exempelvis ett kallgrader där temperaturen kan gå ner under noll. Vi har isolerade containers samt tillbehör såsom värmefläkt för att hålla temperaturen rätt i din container. Vi är containerföretaget för dig som letar container i Sundsvall.

CONTAINER försäljning I SUNDSVALL?

Vi erbjuder flera alternativ av containerförsäljning, hör med oss vilket alternativ som passar er bäst. Vi erbjuder också uppställningsplats vilket innebär att ni hyr containern och förvarar den på vår mark.

M&M i Fröland AB
Hantverksvägen 16
861 36 Timrå

 

Telefon:
Växel: 060-573810
Epost: Info@mmfroland.se

Öppettider:
Vardagar 07:00 – 16:00
Kundmottagning samt
lastning/lossning på vår depå:
Vardagar 07:00 – 15:30

 

Köp din nya eller begagnade container hos oss!
Vi säljer standard- samt specialbyggda containrar.
På vår container self storage hyr vi ut förråds- och lagerutrymmen.
Vi hyr ut både mark och lokaler. Kontakta oss gärna för mer information!

Sitemap

Hemsida drivs av Annonspartner Sverige AB