Förråd & Lager Sundsvall

HYRA FÖRRÅD SUNDSVALL

På vår container self storage hyr vi ut förråds- och lagerutrymmen. Containrar eller tält placeras på vår mark som är instängslad och kameraövervakad. Kunden har tillgång till sitt förråd dygnet runt. Samtliga containrar står på markplan och man kan köra direkt fram till porten med bil och släp.
Både företag och privatpersoner är välkomna att hyra förråd av oss och vi har flera olika storlekar på förrådsutrymmen att välja mellan. Beställ offert på förrådsutrymme online i vår webbshop eller kontakta oss gärna om du vill ha personlig hjälp på 060-573810.

LETAR DU LAGER ATT HYRA I SUNDSVALL?

Vi erbjuder hyra av lagerutrymmen till ett fast pris per månad eller år beroende på vad som passar dig bäst. Kontakta oss i god tid innan du önskar hyra plats för att vara säker på att få önskat utrymme.

OLIKA MODELLER AV FÖRRÅD & LAGER I SUNDSVALL

M&M i Fröland AB är i grunden ett fastighetsbolag, vi bygger i egen regi på vår egen mark i uthyrningssyfte. Vi hyr ut både mark och lokaler. Vi har flera olika modeller av container, tält och lagerutrymmen som passar olika ändamål. Välkommen med din beställning!

 

M&M i Fröland AB
Hantverksvägen 16
861 36 Timrå

 

Telefon:
Växel: 060-573810
Epost: Info@mmfroland.se

Öppettider:
Vardagar 07:00 – 16:00
Kundmottagning samt
lastning/lossning på vår depå:
Vardagar 07:00 – 15:30

Vi har stängt under vecka 28. 

Köp din nya eller begagnade container hos oss!
Vi säljer standard- samt specialbyggda containrar.
På vår container self storage hyr vi ut förråds- och lagerutrymmen.
Vi hyr ut både mark och lokaler. Kontakta oss gärna för mer information!

Sitemap

Hemsida drivs av Annonspartner Sverige AB