Container Östersund

Hyra Container Östersund

Vi hjälper dig att hitta den lösning som passar ditt behov av container i Östersund allra bäst, vad gäller utförande, storlek och tillbehör. Både företag och privatpersoner är välkomna att hyra containrar av oss och vi har flera olika modeller att välja mellan. Vi har även olika tillbehör, såsom lås, larm, avfuktning, el eller belysning mm. Beställ offert på din container online i vår webbshop eller kontakta oss gärna om du vill ha personlig hjälp på 060-573810. Titta också på vår försäljningssida HÄR

Välj rätt containertyp Östersund

Många faktorer kan vara viktiga att tänka på innan du väljer typ av container. Det finns en del utrustning som inte mår bra att förvaras i exempelvis ett kallgrader där temperaturen kan gå ner under noll. Vi har isolerade containers samt tillbehör såsom värmefläkt för att hålla temperaturen rätt i din container. Vi är containerföretaget för dig som letar container i Östersund.

Letar du container i Östersund?

Vi erbjuder två alternativ av containeruthyrning i Östersund . Den ena innebär att ni hyr containern och förvarar den på er mark. Den andra innebär att vi förvarar er hyrda container på vår mark. Containrarna placeras på vår mark som är instängslad, belyst och kameraövervakad. Du som kund har tillgång till ditt förråd dygnet runt. Samtliga containrar står på markplan och man kan köra direkt fram till porten med bil och släp. Du kan också använda våra uppställningsplatser för husvagnar, husbilar, båtar mm på vårt inhägnade område.

M&M i Fröland AB
Hantverksvägen 16
861 36 Timrå

 

Telefon:
Växel: 060-573810
Epost: Info@mmfroland.se

Öppettider:
Vardagar 07:00 – 16:00
Kundmottagning samt
lastning/lossning på vår depå:
Vardagar 07:00 – 15:30

Vi har stängt under vecka 28. 

Köp din nya eller begagnade container hos oss!
Vi säljer standard- samt specialbyggda containrar.
På vår container self storage hyr vi ut förråds- och lagerutrymmen.
Vi hyr ut både mark och lokaler. Kontakta oss gärna för mer information!

Sitemap

Hemsida drivs av Annonspartner Sverige AB