Flood protection Sundsvall

Kontakta oss

Fler hjälpmedel till flood protection Sundsvall

Söker du flood protection Sundsvall? Då ska vi börja med att reda ut begreppet flood protection Sundsvall. Vad innebär det egentligen? Jo, syftet är att antingen avlägsna vattensamlingar eller hålla det borta innan det blir en ansamling där man minst vill ha det. När vi pratar om flood protection Sundsvall vill man avlägsna vatten och här presenteras på vilket sätt man lämpligast gör de med bästa resultat. Med en mindre eller större dränkpump kommer du lyckas och när vi pratar om pumpar med olika volym behöver man rätt hjälpmedel för att underlätta arbetet. Då kommer vi till olika typer av flytprodukter som dels skyddar pumpen med hjälp av silar för oönskade föremål och dels hålls pumpen på plats.

På M&M i Fröland AB har man lyssnat på sina kunder och tagit fram ett brett sortiment för att motsvara alla förväntningar från olika kundgrupper för att slutresultatet med flood protection Sundsvall ska bli så bra som möjligt.
Till de mindre dränkpumparna vid flood protection Sundsvall hyr vi ut modellerna som kallas M25/M55 pumpflotte, där siffrorna anger maxvikt i kg på själva pumpen. De fungerar som en flytande sil, där pumpen suger upp så rent vatten som möjligt i och med att den ligger vid vattenytan i själva flotten. Eftersom driftsäkerheten är hög så kommer serviceintervallerna reduceras. Nästa steg är vår flytmodul M270 som klarar pumpar upp till 600kg. Med pumpbärstativet hängs pumpen upp med hjälp av krokar. Denna modul klarar de allra flesta pumpar som finns på marknaden. Till sist finns den största flood protection Sundsvall i form av modellen vi kallar M450 flytponton. Här får du ett modulsystem med flytpontoner som är sammankopplade med en byggställning. Varje ponton har en flytkraft på 450kg och beroende på vad syftet är kan man få ut kraftfull och rymlig effekt. Så, kontakta oss gärna för mer information så tror vi oss kunna infria dina önskemål.

M&M i Fröland AB
Hantverksvägen 16
861 36 Timrå

 

Telefon:
Växel: 060-573810
Epost: Info@mmfroland.se

Öppettider:
Vardagar 07:00 – 16:00
Kundmottagning samt
lastning/lossning på vår depå:
Vardagar 07:00 – 15:30

 

Köp din nya eller begagnade container hos oss!
Vi säljer standard- samt specialbyggda containrar.
På vår container self storage hyr vi ut förråds- och lagerutrymmen.
Vi hyr ut både mark och lokaler. Kontakta oss gärna för mer information!

Sitemap

Hemsida drivs av Annonspartner Sverige AB