Dränkbar pump Sundsvall

Kontakta oss

Ta hjälp av flytprodukter till dränkbar pump Sundsvall

När du är ute efter och behöver användning för en dränkbar pump Sundsvall så behöver du också hjälpmedel i form av en pumpflotte eller större modeller som flytmoduler alternativt flytpontoner. Låt oss ändå börja med användningsområdet och hur en dränkbar pump Sundsvall fungerar. Det är egentligen inte konstigare än att man behöver pumpa bort vatten från mindre eller större områden. Mängden vatten och slam avgör sen hur stor dränkbar pump Sundsvall du behöver. Till pumpen behöver du någon form av flotte som håller pumpen ovanför vattenytan och hjälper till att avleda vattnet från området. Volymen på dränkpumpen gör att det finns olika storlekar på dessa flottor. Därför erbjuder vi, dvs M&M i Fröland AB, följande flytprodukter som du nedan kan läsa vidare om.

Allt fler kunder kontaktar oss på M&M i Fröland AB för att höra om vi har några flytprodukter för dränkbar pump Sundsvall. Glädjande nog kan vi presentera tre olika hjälpmedel som baseras på vilka krav man har. Ofta utgår vi från storlek på dränkbar pump Sundsvall som presenteras här.
Till mindre dränkbar pump Sundsvall erbjuder vi M25/M55 pumpflotte för uthyrning, en flytkorg med sil och maxbelastning på 25kg. Pumpen flyter på vattenytan och suger in så rent vatten som möjligt. I och med silen blir serviceintervallen på pumpen längre. För pumpar upp till 600kg har vi en flytmodul. Beroende på pumpens vikt så anpassas antalet flytringar i ett enkelt byggsystem. När det gäller flytpontoner har den en liten annan konstruktion där du kan sammankoppla flera pontoner med varandra. Om det behövs stor flytkapacitet monteras pontonerna närmare varandra men om det viktiga är att ha en stor plattform att arbeta på så väljer man att montera flytpontonerna längre ifrån varandra. Här är flytkroppen rotationsgjuten och fylld med frigolit. Oavsett vilka önskemål och krav du har så är du välkommen att kontakta oss så berättar vi gärna mer om hur våra produkter fungerar.

M&M i Fröland AB
Hantverksvägen 16
861 36 Timrå

 

Telefon:
Växel: 060-573810
Epost: Info@mmfroland.se

Öppettider:
Vardagar 07:00 – 16:00
Kundmottagning samt
lastning/lossning på vår depå:
Vardagar 07:00 – 15:30

 

Köp din nya eller begagnade container hos oss!
Vi säljer standard- samt specialbyggda containrar.
På vår container self storage hyr vi ut förråds- och lagerutrymmen.
Vi hyr ut både mark och lokaler. Kontakta oss gärna för mer information!

Sitemap

Hemsida drivs av Annonspartner Sverige AB