Container Sundsvall

Kontakta oss

Köp/hyr, ny/begagnad container Sundsvall, liten som stor

Är du eller ditt företag i stort behov av förvaringsutrymmen i form av container Sundsvall av diverse storlekar för lagring och förvaring? Då ska du vända blicken mot M&M i Fröland AB. Antingen vill du köpa och äga en egen, vilket går lika bra som att hyra och ställa upp den hos oss på Hantverksvägen 16 i Timrå eller på annan plats. Låt oss dock börja med om du är ute efter att köpa en container Sundsvall. Oavsett om du söker en ny eller begagnad container Sundsvall så finns den här. Sortimentet är rikligt tilltaget från den lilla till den mer rymliga. I storlek erbjuder vi allt ifrån containrar på 6 fot upp till 40 fot. Är det en större container Sundsvall så finns det att välja mellan öppning på kortsida eller på långsida, beroende vad ändamålet med containern är.

Storleken har betydelse! Vi tycker varken du ska behöva köpa eller hyra en container Sundsvall som är för stor. Därför har vi en storlek som passar alla kunder och inte minst plånboken. Nöjer du dig inte med endast en container Sundsvall utan vill ha rätt tillbehör till din container Sundsvall så finns det ett stort utbud i vårt sortiment. För att nyttja så stor del av innermåtten som möjligt på containern så behöver du eventuellt armkonsoler för att kunna hänga eller lägga upp saker på. Behöver du en containercentral så finns det på 16 och 32A med tre jordade uttag.
Annat som man med fördel kan få nytta av är isolering med eller utan montering, belysning både in och utvändigt, däckställ på 20 och 40 fot, gångdörrar som gör det smidigare att komma in. Behöver du så finns det även platsbyggda hyllor i trä. Om du söker en lastväxlararm med containerfäste så har vi det också. Utbudet är stort och vi tror att vi har rätt produkter för att kunna möta våra kunder.

Varmt välkommen!

M&M i Fröland AB
Hantverksvägen 16
861 36 Timrå

 

Telefon:
Växel: 060-573810
Epost: Info@mmfroland.se

Öppettider:
Vardagar 07:00 – 16:00
Kundmottagning samt
lastning/lossning på vår depå:
Vardagar 07:00 – 15:30

 

Köp din nya eller begagnade container hos oss!
Vi säljer standard- samt specialbyggda containrar.
På vår container self storage hyr vi ut förråds- och lagerutrymmen.
Vi hyr ut både mark och lokaler. Kontakta oss gärna för mer information!

Sitemap

Hemsida drivs av Annonspartner Sverige AB